Välkommen Kaos nr12: Individualistens Äktenskap #3

Även i situationer i livet och beslut man fattar utifrån en övertygelse att Gud är den som manar på kan stormar komma i olika former. Precis just nu i början av April 2017 har jag Linda upplevt en av de tuffaste. I det gemensamma beslutet och övertygelsen om att Gud är med är vi nu på väg att packa ihop Spanien och ta familjen tillbaka till Skottland. För många utifrån kan det tyckas konstigt, men de åsikterna berör oss inte. Men när beslut man fattar som föräldrar skapar Kaos och Storm för sina barn då är det en helt annan grej. Då gäller det att veta vem man har i båten och vem man tror kan stilla stormen man själv som mamma inte har kontroll över.
Hade vi inte sänt live, hade jag bett Johan att hoppa över veckans avsnitt och vänta tills den inre stormen i vår familj lagt sig. Men det gick inte, så här har ni ett program direktsänt från vår familj.
Välkommen Kaos!

Ett program om familjeliv och vår vardag, med alla de ingredienser som garanterat ger oss familjer ett kaosartat liv. Går det att behålla lugnet och vardagslyckan i allt och i så fall, hur gör man? Med Linda & Johan Odén

Play
By | 2018-03-28T15:36:04+00:00 april 6th, 2017|valkommenkaos|